Вила под наем

Апартаментен комплекс ” Форест Нук”- Пампорово разполага с 5 еднофамилни вили отдаващи се под наем, всяка от които е с външно барбекю, безжичен интернет и други потребни неща.

На 1.-я етаж във всяка вила са разположени всекидневна с камина на дърва, парно отопление, телевизор, DVD. Кухненският бокс е оборудван с вградени уреди за приготвяне на храна, към него има трапезария .

До 2.-я етаж се стига по вита дървена стълба, която отвежда до две спални, отопляващи се на парно. Всяка е със самостоятелен санитарен възел.

Капацитета на всяка вила е /4+2/т.е. максимум 6 човека, а всички гости наели вила могат да се възползват от предлаганите безплатни хотелски услуги като : фитнес; сауна; басейн;паркинг; игрална зала и детски кът /те лятото са безплотно/; безжичен интернет; транспорт до ски пистите и обратно/ зимата/; чадър и шезлонг /лятото/;

Първото зареждане на камината е безплатно, а за по-следващо един чувал дърва се заплаща по 8лв.

Заповядайте, насладете се на чист въздух и природа !
Пролетна оферта на апартаментен комплекс

“Форест Нук ” – Пампорово

/ важи от 07 април до 15 юни  /

Двудневен пакет – 290 лв.

Тридневен пакет – 426 лв.

Седемдневен пакет – 910 лв.

Всяка вила е за максимум 6 човека. Първото зареждане на камината е безплатно. При желание може да заявите закуски и вечери в механата на комплекса. За пролетните празници Великден и Гергьовден може да поръчате агнешко чеверме, което ще се приготви на място.